Partners

Beau Mariage

Partners Pauline Suidgeest Ceremoniespreker - Beau Mariage Weddingplanner

Het is voor mij als weddingplanner een enorme geruststelling als Pauline de huwelijksceremonie verzorgt. Pauline is oprecht geïnteresseerd in het bruidspaar en investeert veel tijd om het bruidspaar en hun levensverhalen te leren kennen. Hierdoor wordt de ceremonie persoonlijk, uniek en echt memorabel. Ze weet precies de juiste emotie op het juiste moment in woorden uit te drukken en dat is absoluut een gave. Hiermee raakt en ontroert ze werkelijk alle aanwezigen. Pauline is een vakvrouw pur sang; professioneel, stijlvol, gevoelig, emotioneel en heeft een goed gevoel voor humor. Een ceremonie met Pauline is absoluut de investering meer dan waard en ik kijk altijd enorm uit naar onze samenwerking samen.”

  Anouk Aimée van den Dries – Beau Mariage Weddingplanner

Anouschka Rokebrand

Partners Pauline Suidgeest Ceremoniespreker - Anouschka Rokebrand Fine Art Photographer

Werken met Pauline is altijd een feestje. Ze maakt een ceremonie altijd zo persoonlijk en warm. Het draait nooit om haar maar altijd om het bruidspaar met prachtige woorden die altijd zorgen voor een lach en soms een prachtige traan bij het bruidspaar en hun gasten. Voor ons een genot om zulke ceremonies vast te mogen leggen! We raden Pauline ook altijd graag aan bij onze bruidsparen omdat we weten wat een enorme aanvulling zij is op een trouwdag. Een absolute topper in haar vakgebied!”

  Anouschka Rokebrand – Fine Art Photographer

Saskia Zeller

Partners Pauline Suidgeest Ceremoniespreker - Saskia Zeller Photography

Ik leerde Pauline kennen tijdens mijn eigen bruiloft. Ik wilde iets bijzonders want de ceremonie vond ik eigenlijk het belangrijkste van de hele dag. Dat MOEST top zijn. En dat was het! Ik had me geen betere ambtenaar voor kunnen stellen. Na mijn huwelijk ben ik me gaan verdiepen in fotografie. Bruidsfotografie is mijn grootste passie en daar ga ik helemaal voor. Ik spreek veel bruidsparen; tijdens de voorbereiding nemen we de dag door. Tijdens de besprekingen druk ik mijn bruidsparen op het hart ECHT goede mensen te zoeken voor hun grote dag. Pauline is voor mij de beste, liefste, zorgzaamste ambtenaar die ik ken uit de branche. Geloof me, ik zie er veel, en ik heb nog niemand gezien die zo professioneel en betrokken is bij haar bruidsparen. Voor mij is het heerlijk om met een topteam te werken en ik ben altijd heel blij als Pauline van de partij is.”

  Saskia Zeller – Photography

Het Bruidsmeisje

Partners Pauline Suidgeest Ceremoniespreker - Het Bruidsmeisje Weddingplanner

Wat jou zo bijzonder maakt is dat je echt oprecht geïnteresseerd bent in mensen. Dit weet je ontzettend goed te vertalen in een bijzondere ceremonie, die enorme diepgang heeft. Met de grootste finesse weet je ook moeilijke onderwerpen aan te snijden en verwoord je dit uiterst respectvol. Je bent een intelligente vrouw en dat zie je terug in je ceremonies. Met de uiterste precisie, gevoeligheid, prachtige woordkeuze en bovenal ook je scherpzinnige humor. Zo weet je ieder bruidspaar en de gasten te raken. Ik ben fan!”

  Vivian ter Huurne – Het Bruidsmeisje Weddingplanner

Wedding & Planning

Partners Pauline Suidgeest Ceremoniespreker - Wedding & Planning

Veel van onze bruidsparen hebben elkaar al het ja-woord gegeven onder ‘toeziend’ oog van Pauline. Steeds meer paren kiezen voor een ceremonie waarbij de inhoud een belangrijke rol speelt. Na een kennismakingsgesprek gaat Pauline met het stel aan de slag om de ceremonie met elkaar vorm te geven. Pauline stelt veel vragen om zoveel mogelijk informatie te krijgen. Leuke anekdotes, belangrijke gebeurtenissen in beide levens, eerste ontmoeting; kortom er zijn zoveel gebeurtenissen die ‘stof’ zijn voor een stijl- & smaakvolle ceremonie. Bijzonder aan Pauline is dat de ceremonie niet het herhalen van de gebeurtenissen is, maar dat zij heel goed in staat is de verbinding te verwoorden en warmte brengt in het geheel. Zij weet met haar zorgvuldig gekozen woorden een extra dimensie aan de ceremonie te geven. Dat maakt dat echt iedere ceremonie anders is en het hart vormt van de huwelijksdag. Pauline neemt vanaf het eerste moment de spanning – die er toch altijd is aan het begin van de ceremonie – weg en laat iedereen genieten van dit speciale moment. Ontspannen ceremonies die raken, emotioneren en soms tot nadenken aanzetten, maar altijd met een lach en soms een ontroerende traan!”

  Wiesje Hallewas – Wedding & Planning

Don Florito

Partners Pauline Suidgeest Ceremoniespreker - Don Florito

Als Pauline begint te praten (over van alles en nog wat) hang ik altijd aan haar lippen, puur om de manier hoe zij iets weet te vertellen of te zeggen. Het maakt niet uit waarover het gaat. Ik vind haar doortastend, meedenkend, ze heeft gevoel voor humor en een sprankelende uitstraling en weet precies wat te zeggen op het juiste moment en daarbij vind ik haar zeer professioneel. Ik roep ook altijd, als ik ooit zou trouwen, mag jij mij trouwen! Dit zeg ik omdat ik een klik voel met Pauline en zeker ook omdat ik voel en weet dat alles wat ze zegt recht uit het hart komt. Ze is echt, daar houd ik van. Misschien komt ooit de dag dat ze voor mij en mijn toekomstige echtgenoot zal staan, voor mij is dat al een reden om te trouwen.”

  Giada Graziani – Don Florito

Partners 24/03/2017

Bedrijfsgegevens

Ervaringen

Pauline Suidgeest Ceremoniespreker 10 uit 20 ervaringen